donderdag 7 augustus 2008

Entre 2 auto vias

Monasterio bij Burgos. Hete hoog vlakte tot 885m. Droog straffe wind. 10ltr coke. Ma gggnhm. Di 11km klim Vitoria. Morgen al sur.

3 opmerkingen:

Arthur zei

Hoi Rob, je hebt de smaak te pakken zo te lezen. Verbaast me niets: klimmen & heet & Spanje, onweerstaanbare combinatie voor een masochist als jij. 'Te zwaar' had ook nog in dat rijtje thuisgehoord, helaas heb je bagage naar huis gestuurd, waardoor je nu eigenlijk te licht bent voor het ware lijden. Niettemin wens ik je nog veel afzien de komende dagen daar op die Spaanse meseta, waar de zon brandt, de winden waaien en de gieren speuren... Groet, Arthur
PS Trouwens, fiets je nog steeds met voortassen? Dan heb je sowieso nog genoeg overbodige troep bij je...

Helen zei

Ha Broes, wanneer ben je in Madrid, ga ik met je uit eten daar!xx

Anoniem zei

Hee makker,
wat een tocht, wat een verhalen! Goed om te lezen dat je de afgelopen dagen beter in je vel zit en dat je weer eens gezellig hebt kunnen doorzakken met leuke campinggasten. Ik vond de Tourmalet met de auto al pittig, laat staan fietsend..;-)
En wat de hitte betreft, ik heb in de Provence me 3 uur door een Franse gids laten afbeulen om een MTB bij 30 graden. Daar moest ik een week van bijkomen. Nou ja, ik bedoel dus vooral dat Carijn en ik erg onder de indruk zijn van je prestaties, zowel fysiek als mentaal. Zet 'm op ga zo door en we missen je.
liefs, Patrick en Carijn